Årets första vinterdag

Och så var den här, Göteborgs första riktiga vinterdag i år.
Den rejäla vintern som tidningarna har skrivit så mycket har nu till slut nått Göteborg där det annars bara brukar vara slask som dominerar 80% av vintern. Jag tycker i alla fall att vi bytt upp oss. För egentligen är väl ändå slasket något värre än snö och kyla.

Jag har i alla fall längtat något efter denna ganska friska kyla som slår en i ansiktet på vägen till skolan, och vi får inte glömma att snön faktiskt lyser upp lite i mörkret vid tidiga morgnar.
Så länge du är rätt klädd så är det alldeles underbart med vinter och snö.

Blev premiär för vinterrock/jackan och vinterkängorna fick visa vad de gick för. Kändes grymt bra att känna sig helt varm, nästa svettig medans den kalla vinden slog en i ansiktet och en massa människor gick runt på stan och huttrade.

Så sluta gnälla om kallt väder och ta chansen och njut av det vi har.

På vägen till skolan i morse




Kolbjörn reborn

Ska återigen göra ett försök i att blogga. Om vad vet jag inte, men jag kommer att skriva när jag känner för det, vilket kan vara väldigt ofta eller inte alls.

Jag gör ett försök som sagt, efter nästan ett år sen senaste inlägget och utan några dreads. Ibland flödar det bara med tankar och ideer, ibland stannar dom inombords och ibland så finns dom inte alls. That's it :)


RSS 2.0