Kolbjörn adventures: The Highland Cattle

Efter att ha förlorat ett antal gånger för mycket i WoWs bg (Varför är ally så värdelösa) så tittade jag ut och såg att det faktiskt finns en värld där utanför. Utanför fönstret. Det var dags att ge sig ut i den verkliga världen, beväpnad med en epic digital kamera från ungern (wut?).
Tro det eller ej men solen var uppe och skulle vara det två timmar till. Solsken är vid den tiden på året något solsken. Har den inte gått ner så är det molnigt, är det inte molnigt så har den gått ner..and so on.
I alla fall solen fanns, på väg neråt, men den fanns.


Så i alla fall, jag gav mig ut på vad som skulle komma att bli en nästa tre timmars promenad.
Först och främst träffade jag på ett par rådjur. Inget utöver det vanliga, men söta var dom. Och ganska modiga med tanke på att de stod och glodde ett bra tag innan de sprang vidare.



Ingen vidare bild, men digital kamera är digital kamera och grenar är grenar.

Fortsatte ner mot välen och vidare mot ko hagen. Och vad var det för kor? Jo, Highland Cattle kor. De mest awesome korna som gud skapat! Varför? De är långhåriga och har brutalt gulliga öron! Men först och främst upptäckten att stället faktiskt är riktigt vackert.


Åter till korna, den mest underskattade "attraktionen" i tynnered/näset. Här har vi liksom, awesome kor som man bara vill krama om och gosa med. Och nästan ingen lägger någon större tanke på dem. Dom är ju awesome.
Se själv!

(Observera öron)

(Observera gullighet)

Så, hur kan ens hjärta inte smälta för dessa underbara djur!?

Efter ett långvarigt besök hos korna så fortsatte jag på någon mysig promenad väg :) *PROMENAD REKLAM*
Orkar inte skriva egentligen..men det var awesome. och det är typ en som kommer läsa detta så varför överanstränga sig?


Ja,jag försökte vara estetisk xD

Igen, tycker iof om motivet, tog flera bilder, önskar dock att avgas grejen skulle gå mer mot solnedgången, skulle typ se ut som en raket och en explotion. Tufft. Typ "uh" flygplan förstör naturen "hippie" :D

Kolbjörn out


RSS 2.0